BodyBody

Fitness Revolution

Provozní doba

Pondělí 07:00 - 20:00
Úterý 07:00 - 20:00
Středa 07:00 - 20:00
Čtvrtek 07:00 - 20:00
Pátek 07:00 - 20:00
Sobota 08:00 - 12:00
Neděle Zavřeno

Kde nás naleznete

Fitness BodyBody naleznete v prvním patře Pasáže Slunce

BodyBody Uherské Hradiště

UDĚLAT FOTO!

BodyBody

Procvičte 90% svalů během dvaceti minut

V BodyBody využíváme elektrickou stimulaci svalů (EMS), která zvyšuje jednak počet, ale i kvalitu svalových kontrakcí. Trénink je tak mnohem efektivnější a účinnější. 20ti minutový EMS trénink vydá za 1,5 hodiny klasického tréninku.

Trénink probíhá v privátním studiu pod dohledem osobního trenéra. Dokonce ani tašku na cvičení nepotřebujete!

Výhody EMS tréninku

EMS trénink je mnohem efektivnější než klasický zátěžový trénink. Stačí 20 minut a procvičíte 90 % svalů, což odpovídá 1,5 hodině tradičního cvičení. Ušetříte čas a dosáhnete výrazně lepších výsledků.

Spalování kalorií s EMS

Během EMS tréninku posilujete všechny svaly současně, což vede k intenzivnímu spalování kalorií. Tento způsob cvičení je ideální pro snížení podkožního tuku a dlouhodobou redukci váhy, aniž byste zatěžovali klouby.

Zlepšení sportovních výkonů

EMS trénink je vhodný pro všechny – od rekreačních sportovců až po profesionály. Pomůže vám zlepšit sportovní výkony bezpečně a efektivně. S naším tréninkovým partnerem BodyBody dosáhnete lepších výsledků.

Pohodlí v privátním studiu

V BodyBody se postaráme o vaše pohodlí. Nemusíte nosit cvičební vybavení, vše zařídíme za vás – od oblečení po výživu. Stačí se předem registrovat a přijít na trénink, kde se vám bude věnovat osobní trenér.